måndag 28 februari 2011

Hemma igen

Hej alla!

Nu är jag hemma från Göteborg! Kom hem så himla sent igår, så orkade inte blogga. Men vilken helg jag har haft! Så himla mysigt och roligt.
Vi kom upp till Göteborg vid lunchtid i lördags, så vi lämnade våra väskor på Grand Hotel Opera där vi skulle bo över natten och begav oss sedan ut på stan. Åt en jätte god lunch och sedan shoppade jag lite:) Kvällen var också super mysig, vi åt middag på en restaurang som heter Corazón som låg på Avenyn, och den kan jag varmt rekommendera!
På söndagen gick vi upp ganska tidigt, jag ville gå runt på mässan lite innan allt folk kom. Sedan satt vi och tittade på de olika hoppningarna, vi såg YR hoppningen, meeting hoppningen där meetingpriset var en Volvo C30 som Roffe kammade hem:) Malin Baryard tackade av sin ena tävlingshäst som hon har haft hur länge som helst, vilket var väldigt känslosamt. Sedan kom ju den stora Världscup finalen som var så himla rolig att se, två helt otippade ryttare kom vidare till omhoppningen; Douglas Lindelöw och Angelica Augustsson. Tyvärr rev Douglas ett hinder, men har var nog lika glad ändå, för vilken fin runda han gjorde! Däremot gjorde Peder Fredricson en väldigt oproffsig sak som resulterade i att de störtade i hindret och Peder och hästen gick omkull. Väldigt otäckt!
Sen var ju Angelica en klass för sig, hon red omhoppningen helt perfekt och slog tvåan med ca en sekund. Tänk att få slå toppryttare som Ludger Berbaum med flera. Vilken häftig känsla! Och att få komma in till Scandinavium och hela publiken står och apploderar dig. Hon var 23 år gammal och vann igår en Världscup final! Det är så stort! Angelica kommer vi dessutom se mer utav i framtiden, heja heja!!

Scandinavium

Bangång

Roffe är inte stor han!

Cola och startlista, mer behöver man inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar